Hile Water Oy osakeanti

Ole mukana maailman pohjoisimman lähdeveden kasvutarinassa

Hile Water Oy on Suomen Lapin puhtaisiin lähdevesiin erikoistunut suomalainen yhtiö. Osakeannin kokonaistavoitteen saavuttamisen avulla Hile Water Oy pystyy rakentamaan maailman ensimmäisen luonnon ehdoilla toimivan lähdevesipakkaamon Saariselän luomukeruualueella Suomen Lappiin.
Tuotantolaitos tulee tuottamaan käsittelemätöntä, ainutlaatuisen puhdasta lähdevettä sekä Suomeen että kansainvälisille markkinoille. Lisäksi kehitämme myös nykyistä toimintaa ja panostamme omistamiemme lähdevesimerkkien markkinaosuuksien kasvattamiseen.
Osakeantimme minimitavoite on saavutettu! Kokonaistavoitteemme 7,5 M€ mahdollistaa investointisuunnitelmamme toteuttamisen kokonaisuudessaan.

Hile Water osakeanti – Investointisuunnitelma

Lähde mukaan ja sijoita suomalaiseen Hile Water – lähdevesiyhtiöön. Sijoittamalla varmistat oman omistajuutesi lähdevesien kasvavilla markkinoilla.

Tavoitteemme on kerätä 7 500 000 euroa uuden tuotantolinjaston ja lähdevesipakkaamon rakentamiseen Suomen Saariselän luomukeruualueen puhtaille lähdevesilähteille. Investointisuunnitelman mukaisesti kehitämme myös nykyistä toimintaamme ja panostamme lähdevesimerkkiemme markkinaosuuksien kasvattamiseen Suomessa ja ulkomailla.

Koneet, laitteet ja linjasto

3,7 milj.€
(50%)

Kiinteistö

2,9 milj.€
(38%)

Myynti ja markkinointi

0,9 milj.€
(12%)

Hile Water osakeanti – sijoita pohjoisen puhtaaseen lähdeveteen

Lähdevetemme on ainutlaatuisen puhdasta ja täydellisen pehmeän makuista sellaisenaan – Lähdevedessämme koet ja maistat Pohjois-Suomen puhtaan luonnon ja tunturipurojen helmeilevän ja raikastavan viileyden.

Osakeannissa myydään yhtiön Hile Water Oy:n osakkeita ja osuutta yhtiöstä. Uusia osakkeita on kokonaisuudessaan 10.000.000 kappaletta ja yhden osakkeen merkintähinta on 0.75€.

Hile Water osakeannin merkintäohjeet

Osakkeiden merkitsemisen suoritetaan Fundu-järjestelmän verkkosivujen tai yhteydenoton kautta tai täyttämällä merkintälomake ja maksamalla merkintä tilillemme.

Isoimmissa kertamerkinnöissä voit olla meihin suoraan yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoja.

Hile Water osakeannin ehdot

Osakeannissa myydään Hile Water Oy:n (yhtiö) osakkeita. Osuutta myydään yhtiöstä joka hallinnoi omistamiaan tuotantolaitoksia ja lähdevesituotteita ja brändejä. Osakeannin kokonaistavoitteen saavuttamisen avulla yhtiö rakentaa Aavaksan Aqua Lapland – yksikön ja täysin uuden tuotantolinjaston Suomen Lappiin, Saariselän luomukeruualueella sijaitseville lähdevesilähteille. Yhtiö kehittää myös nykyistä toimintaansa ja panostaa lähdevesimerkkiensä markkinaosuuksien kasvattamiseen Suomessa ja ulkomailla.

Uusia osakkeita on kokonaisuudessaan 10.000.000 kappaletta ja yhden osakkeen merkintähinta on 0.75€.

Osakkeiden merkintäaika on 6.5.2019 – 31.12.2022.

Yhtiöllä on vain yhdenlaisia osakkeita, jotka toimivat per ääni – periaatteella.

Yhtiön hallitus esittää ja yhtiökokous päättää osingonjaosta.

Sijoittajilla on velvollisuus ilmoittaa yhtiölle nimensä, henkilötunnuksensa, Y-tunnuksensa tai vastaavan virallisen tunnuksen tunnistamista varten, sähköpostiosoitteensa ja postiosoitteensa.

Osakeyhtiön osakkeet eivät ole kaupankäynnin kohteena monenkeskisessä kaupankäyntijärjestelmässä. Osakeyhtiön osakkeita ei ole tarkoitus hakea kaupankäynnin kohteeksi monenkeskisessä kaupankäyntijärjestelmässä.

Tarkemmat merkintä- ja maksuehdot löydät perustamisasiakirjasta.