Ainutlaatuinen lähdevetemme on aarre

Lapin koskematon luonto on yksi tärkeimmistä luonnonvaroistamme. Kuvittele kevätpakkasen puraisema kuru tuntureiden kainalossa ja auringonpaisteessa hehkuva hanki. Miljoonia vuosia vanhan kallioperän päällä, maakerrosten puristuksissa makaa ainutlaatuisen puhdas vesi, josta riittää elinvoimaa kasveille, eläimille kuin ihmisillekin.

Hile Water on uusi, suomalainen vesiyhtiö, jonka luonnon ehdoilla toimiva vedenotto tapahtuu Saariselän luomukeruualueella. Se tarkoittaa, ettei pumppaamon lähistöllä ole muuta rakennettua ympäristöä, teitä tai lannoitettua viljelysmaata – vain koskematonta luontoa. Siksi vettä ei tarvitse käsitellä mitenkään, vaan se on täydellisen puhdasta sellaisenaan.

 

Paikallisten tukemana

 

Vuosien saatossa olemme saavuttaneet luottamukseen niin paikallisen väestön kuin eri toimijoidenkin välillä.

Tapamme toimia on saanut vahvistuksen sekä saamelaiskäräjiltä että paikallisilta paliskunnilta. Viesti on selvä: vain yhdessä työskentelemällä voimme varmistaa vedenoton kestävyyden ekologisesti, eettisesti, sosiaalisesti sekä taloudellisesti.

Tavoitteemme on osaltamme kasvattaa alueen elinvoimaisuutta ja tukea paikallista elinkeinotoimintaa.

Vettä riittää kaikille

Veden riittävyys kaikille – niin paikallisille, kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille – on varmistettu riippumattomien asiantuntijoiden toimesta. Turvaamme, että ainutlaatuisia vesivarojamme hyödynnetään kestävästi ja luontoa sekä paikallista yhteisöä kunnioittaen.

Tuotamme maailman puhtainta ja kestävästi tuotettua raikasta vettä. Varmistamme vesivarojen ja luonnon monimuotoisuuden säilymisen tuleville sukupolville. Tule mukaan rakentamaan vahvaa suomalaista vesibrändiä kanssamme. Löydä, ota omaksi, ole mukana – yhdessä ja ylpeänä.

Osakeanti

Tavoitteemme on hallittu kasvu, brändin rakentaminen ja astuminen suomalaisen veden kansainvälistymisen aikakauteen. Vientinäkymät ovat erinomaiset. Investoimme Suomeen ja Suomen Lappiin.

Osakeannin avulla rakennamme täysin uuden tuotantolinjaston Suomen Lappiin, Saariselän luomukeruualueella sijaitseville lähteille. Vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä on tarkoitus saada valmiiksi tuotantoon tarvittavat konehankinnat sekä laitteiston testaus. Samalle alueelle rakentuu myös luontoa kunnioittava lähdevesipakkaamo. Tuotantolaitos sijaitsee luomukeruualueella ja se tulee tuottamaan käsittelemätöntä, ainutlaatuisen puhdasta lähdevettä sekä Suomeen että kansainvälisille markkinoille.

LÖYDÄ LÖYTÄMISEN ARVOINEN VESI

INARI