Vastuullisuus

Haluamme osaltamme varmistaa Suomen vesivarojen ja luonnon kestävän käytön, koska lähdevesi ei ole meille pelkkä kemiallinen yhdiste muiden joukossa, vaan tärkeä elinvoimaa antava luonnonvara kaikelle elolliselle.

Vetemme on ainutlaatuisen puhdasta Lapin vettä, joka on tuotettu luontoa ja paikallisia asukkaita kuunnellen ja kunnioittaen.

Ilmoitamme tarkasti mitä vetemme pitää sisällään, miten ja mistä se on tuotettu. Vetemme tuotetaan aina luontoa ja paikallisia asukkaita kuunnellen ja kunnioittaen. Vuosien saatossa olemme saavuttaneet luottamuksen niin paikallisen väestön kuin eri toimijoidenkin välillä. Tapamme toimia on saanut vahvistuksen sekä saamelaiskäräjiltä että paikallisilta paliskunnilta. Viesti on selvä: vain yhdessä tekemällä voimme varmistaa vedenoton kestävyyden ekologisesti, eettisesti, sosiaalisesti sekä taloudellisesti.

Investoimme Suomeen ja Suomen Lappiin. Tällä tulee olemaan merkitystä työllistämisessä ja Lapin alueen kehittämisessä sekä elinvoimaisuuden ylläpitämisessä ja paikallisen elinkeinotoiminnan tukemisessa.

Veden riittävyys kaikille – niin paikallisille, kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille – on varmistettu riippumattomien asiantuntijoiden toimesta. Turvaamme, että vesivarojamme hyödynnetään kestävästi ja luontoa sekä paikallista yhteisöä kuunnellen ja kunnioittaen.

Yleishyödyllisyydestämme

Kummit, Puhdas+ ja Santa Claus Finland ovat valinneet meidät veden toimittajaksi, koska heille kelpaa vain puhdas ja täydellisen pehmeän makuinen vastuullisesti tuotettu vesi.

Vesituotteemme tekevät ja tuottavat monin eri tavoin hyvää myös yleishyödylliselle tahoilla. Esimerkiksi jokaisesta Kummit-vesipullosta lahjoitamme 0,10€ Suomen Lastenklinikoiden Kummien tärkeään työhön, jonka avulla mahdollistetaan parasta mahdollista hoitoa lapsille ja nuorille Suomessa.

Kuulumme myös Suomen elintarvikevientiohjelmaan nimeltä Food From Finland.